Coșul este gol
Coș
Nu ești logat.
Logare
Email: Parolă: am uitat parola

Mass Effect Andromeda Xbox One

Xbox One
Status: Nu este valabil
NOU
Garanție: 12 luni
Stil: RPG
Limită de vârstă: Peste 18 ani
Se poate comanda cu livrare la domiciliu: Igen
Împărtășește cu prietenii:
 127,90 Lei
(Pret cu TVA inclus)
Costul livrării la domiciliu 22,90 Lei
în orice punct al țării
Mass Effect Andromeda Xbox One
Cadou:
Cadouri la precomanda:

Deep Space Explorer armura (in-game)
In -game skin for Nomad
Multiplayer booster Pack

Descriere
Se intoarce seria Mass Effect  cu un episod nou, sa ne conducă intr-o aventura de neuitat. Mass Effect: Andromeda se desfasoara  cu mult dupa evenimentele din episodul 3  in galaxia Andromeda,  unde putem sa facem cunostinta cu personaje noi in loc de cele obisnuite deja.
Misiunea ta ca membru a echipajului Andromeda Initiative, este sa ajuti la supravietuirea speciei si cu ajutorul navei sa gasesti o casa noua pentru omenire.  Te trezesti dupa 600 de ani de hibernare pe nava Tempest, dar sa strecurat o eroare in calcule si nimeni nu sa gandit ca pe partea asta a universului traieste deja o specie destul de agresiva, si care nu se bucura deloc  de colonizare fortata.                                          Printre altele sarcina ta o sa fie si conducerea navei si in felul acesta o sa fi nevoit sa iei si decizii importante. Decizii care pot avea urmari grave.  Pe langa povestea epica si modul de lupta sa schimbat, in plus pe langa sau in loc de mersul pe jos poti alege si SUV-ul Nomad. Bineinteles fiind intr-o parte a universului necunoscut te vei intalni cu specii si locatii noi.   


                                    Locatii noi probleme noi- in timpul colonizarii o sa ai de luptat nu numai cu dusmanii dar si cu flora si fauna naturala a planetelor.  Daca ai obosit, poti alege modul multiplayer, si sa iti testezi abilitatile in co-op-uirile de patru persoane.  Viitorul omenirii se afla in mainile tale!

 

Back to top

Video


Back to top
Putem să vă ajutăm?
Scrieți-ne părerea dumneavoastră legat de produs!

Contact

 
Contact în limba română!
+36706049990