Coșul este gol
Coș
Nu ești logat.
Logare
Email: Parolă: am uitat parola

Mass Effect:Andromeda
Se întoarce Mass Effect după trei episoade de succes, sub titlul de Mass Effect: Andromeda lângă care o să oferim și un DLC cadou!

Bănuiesc că Mass Effect nu are nevoie de introducere nici pentru un gamer hardcore, deoarece este vorba despre o serie foarte cunoscută, care combină cu succes acținunea , roleplay-ul și elementele de film. Din fericire Mass Effect: Andromeda păstreză toate aspectele pozitive dar în acleași timp ghidează povestea într-o nouă direcție.În joc, fiind căpitanul unei nave spațiale, misiunea ta o să fie să găsești un loc pentru omenire. Desigur, seria Andromeda păstrează tradiția și orice decizie fie ea cât de minoră, poate avea consecințe devastatoare. Pe lângă asta ne așteaptă un sistem de luptă dinamic, misiuni co-op de patru persoane și bineînțeles universul gigantic care ne oferă aventuri de neuitat.


Dacă îți plac jocurile în care te poți pierde chiar și 100 de ore. Atunci alegerea perfecta pentru tine este jocul Mass Effect: Andromeda. În plus celor ce precomandă jocul oferim cadou un pachet cu trei DLC-uri incluse.

Contact

 
Contact în limba română!
+36706049990
Știri, promoții, noutăți