Coșul este gol
Coș
Nu ești logat.
Logare
Email: Parolă: am uitat parola

Horizon Zero Dawn PS4

PlayStation4
Status: Pe stoc
Livrare: 2-3 zile lucrătoare
NOU
Garanție: 12 luni
Stil: Acțiune
Editor: Sony
Limită de vârstă: Peste 16 ani
Se poate comanda cu livrare la domiciliu: Igen
Împărtășește cu prietenii:
 92,90 Lei
(Pret cu TVA inclus)
Costul livrării la domiciliu 22,90 Lei
în orice punct al țării
Adaugă în coș
Horizon Zero Dawn PS4

Descriere


horizon_zero_dawn_elorendeloi_dlc


Echipa de la Guerilla Games ce a devenit celebru datorita seriei de Killzone, timp  de mai multi ani au lucrat la un joc care rupe linia de FPS, si care in schimb ofera jucatorilor o libertate nemaipomenita.  De exemplu Horizon: Zero Dawn ce contureaza o viziune futuristica in care oamenii venereaza masinile care inca functioneaza, apropae ca pe niste zei, si pe langa toate astea natura a ocupat  zonele  ce au fost odata blocate in beton. Jocul  Horizon: Zero Dawn este o actiune-RPG hibrid, plin de elmente colectionabile si care pe langa toate astea, arata genial- se pare ca apare exclusiv numai pe platforma PS4!


horizon_zero_dawn_vasarlas_01


Te asteapta o lume necunoscuta: In lumea Horizon robotii sunt la putere: intr-un fel sau altul. Vâneaza roboți exotice, care de multe ori pot lua formă animalelor salbatice.  Dar atentie: O nouă amenintare a aparut in lume, Corruptorii reprezinta  un nivel total  nou in comparatie cu robotii, in ce priveste amenintarea si  viteza!

                                    horizon_zero_daw_ps4_vasarlas_02


Roleplaying si adunare: din adversarii  invinsi poti aduna diverse bonucuri din care poti prepara gloante sau poti face chiar si echipamente noi.  Poti colectiona si plante nu numai technologie.

                                   horizon_zero_dawn_ps4_vasarlas_03

 
 Dimensiuni uriase, grafica minunata: Guerilla Games  mereu a stiut sa obtina maximul din cosolele  ce produc, si de data a asta se pare ca au scos cel mai bun posibil din Playstation 4.
 

 

Back to top

Video


Back to top
Putem să vă ajutăm?
Scrieți-ne părerea dumneavoastră legat de produs!

Contact

 
Contact în limba română!
+36706049990