Coșul este gol
Coș
Nu ești logat.
Logare
Email: Parolă: am uitat parola

Gran Turismo Sport PS4

PlayStation4
Status: Pe stoc
Livrare: 2-3 zile lucrătoare
NOU
Garanție: 12 luni
Stil: Racing
Editor: Sony
Limită de vârstă: Peste 3 ani
Promoții
Se poate comanda cu livrare la domiciliu: Igen
Împărtășește cu prietenii:
189,90 Lei
- 54%
 86,90 Lei
(Pret cu TVA inclus)
Costul livrării la domiciliu 22,90 Lei
în orice punct al țării
Adaugă în coș
Gran Turismo Sport PS4
Poze
Descriere

DescriereExista o serie cu mașini de curse și care pune mari eforturi să fie cel mai mare și cel mai bun și care nu se mulțumește cu soluții mediocre. Se numește Gran Turismo și vânzările de peste zeci de milioane sunt mulțumită si faptului că au scos tot ce e mai bun și din consolele de Playstation- acum sosește urmașul lui, pe numele de Gran Turismo Sport!

Este mai mult decât un simplu joc: Gran Turismo Sport este un nou început pentru serie. Te așteaptă 130 de noi vehicule pregătite special pentru joc. Patru categorii de curse diferite, aproape 30 de piste și 19 locații diferite! În Sport centru atenției este pe cursele online – Și să nu mai vorbim de atmosfera din joc, de experiența de condus care a devenit atât de profesionistă ca și în episoadele numerotate.


Gran Turismo Sport aduce la un nou nivel  efectele vizuale și plăcerea de a conduce oferite de Gran Turismo. Jocul se bucură de suportul de la PlayStation VR cu care vă puteți simți în spatele volanului ca și cum ar fi adevărat. Grand Turismo Sport este primul joc de mașini de curse care este recunoscută de FIA ca fiind un joc oficial de eSport. Exclusiv doar pe Playstation 4!

 
Back to top

Video


Back to top
Putem să vă ajutăm?
Scrieți-ne părerea dumneavoastră legat de produs!

Contact

 
Contact în limba română!
+36706049990