Coșul este gol
Coș
Nu ești logat.
Logare
Email: Parolă: am uitat parola

Tom Clancy's The Division PC

PC
Status: Se poate comanda(nu este pe stoc)
NOU
Garanție: 12 luni
Stil: Promoție
Limită de vârstă: Peste 18 ani
Se poate comanda cu livrare la domiciliu: Igen
Împărtășește cu prietenii:
 84,90 Lei
(Pret cu TVA inclus)
Costul livrării la domiciliu 22,90 Lei
în orice punct al țării
Adaugă în coș
Tom Clancy's The Division PC
Poze
Descriere
 
Cerinte minime de sistem:

CPU: Intel Core i5-2400, AMD FX-6100, or better.
RAM: 6 GB RAM
GPU: NVIDIA GeForce GTX 560 with 2 GB VRAM (current equivalent NVIDIA GeForce GTX 760), AMD Radeon HD 7770 with 2 GB VRAM, or better
DX: 11
OS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
Spatiu de stocare: 40 GB available space
Retea: Broadband Internet connection

Descriere


Ar fi greu sa definim intr-o singura fraza exact Tom Clancy's Division  pentru ca practic are de toate, gasesti un joc cu arme de foc ce are ambele elemente disponibile,  modul online multiplayer  si modul single player,  toate astea le gasesti cand deschizi jocul Division, si  cu ce lume au asociat? cu Sci-fi? Fantasy? Nu:  in joc este vorba de un New York ce a fost afectat de un virus periculos. In mijlocul haosului atat binele cat si raul au considerat deopotriva ca este momentul sa preia conducerea – Dar pentru acest lucru, desigur vor avea si jucatorii un cuvant de spus.


The Division Screenshot


Dezvoltatorii au tratat proiectul Division cu  foarte mare seriozitate, si au fost atenti si la faptul ca jocul sa contina un sfarsit semnificativ si sa para la prima vedere aproape invincibil. Povestea sa fie complexa compuse de multe elemente de puzzle  care sa formeze un intreg.- si bineinteles sa fie disponibil atat iubitorilor de multiplayer cat si de single-player.  Jocul ce a aparut pe PC, PS4, si Xbox One, cu sistemele de RPG complexe are o  grafica minunata si terenuri imense de parcurs: nu e de mirare doar trei echipe de dezvoltatori veterani  au lucrat la acest proiect! Te asteapta peste o suta de ore de joc si un continut cu o mie de fete, intr-un New York  ce seamana perfect cu cel adevarat!
  
Back to top

Video


Back to top
Putem să vă ajutăm?
Scrieți-ne părerea dumneavoastră legat de produs!

Contact

 
Contact în limba română!
+36706049990